Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GJS laat geen spaan heel van stadgenoot SVW

09 sep 2017, 18.17Verslag
(foto: Ronald Tukker)

GORINCHEM - Een aanvallend onmachtig SVW kon zaterdag geen enkele vuist maken in de eenzijdige stadsderby tegen eersteklasser GJS. De streepjes werden op alle fronten afgetroefd. Na een alleszins behoorlijke 0-1 ruststand stortte de thuisploeg na rust volledig in en kreeg het in een tijdsbestek van slechts 38 minuten maar liefst vijf tegentreffers om de oren. GJS zal zich in een schiettent hebben gewaand en SVW vloog, met het schaamrood op de kaken, roemloos uit het bekertoernooi.

De ploeg van Cees Lagendijk zette direct volop druk en SVW wist er zich geen raad mee. Het leidde al in de 11e minuut tot de 0-1 van Quincy Bartens, die van dichtbij mocht intikken.

GJS was technisch en tactisch de baas op het veld en ook het merendeel van luchtduels werd door GJS gewonnen. Vlak voor rust had Louis Damen de 0-2 op de schoen, maar zijn schot verdween in het zijnet.

Blamage
Na rust was GJS wederom heer en meester. In de 51e minuut mocht Quincy Bartens van elf meter aanleggen. De strafschop werd beheerst raak geschoten, 0-2. Even later zag Ruud Bos een inzet net over de lat scheren.

Nadat Sjors Hendriks in de 78e minuut voor 0-3 had gezorgd, konden de telramen erbij worden gepakt op Molenburg, want het ging ineens hard, heel hard. Een minuut later profiteerde voormalig SVW-speler Aman Habtesulus van een foutje achterin bij de streepjes en kon eenvoudig de 0-4 binnen rammen. Zeven minuten later maakte Aman zijn tweede van de middag door vanaf rechts in de verre hoek de bal binnen te tikken, 0-5. Nog was de gifbeker niet leeg voor het apathische SVW. Vlak voor het sluiten van de markt maakte Quincy Bartens zijn derde van de middag, 0-6. Een ongekende blamage voor de streepjes.

Aanstaande dinsdag zal SVW thuis aantreden in een oefenduel tegen GVV '63. De aftrap op Molenburg is om 20.00 uur.

SVW - GJS 0-6 (0-1)
11. Quincy Bartens 0-1
51. Quincy Bartens (strafschop) 0-2
78. Sjors Hendriks 0-3
79. Aman Habtesulus 0-4
86. Aman Habtesulus 0-5
89. Quincy Bartens 0-6

(verslag + foto: Ronald Tukker, SVW)