Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GJS ten koste van De Zwerver naar kwartfinale EM Cup

10 apr 2019, 11.04Verslag

DALEM - GJS heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup. De ploeg van Cees Lagendijk won met 2-1 van het Kinderdijkse De Zwerver.

In een redelijk gelijkopgaande wedstrijd kopte Louis Damen uit een voorzet van Julien Dorrepaal in de 31e minuut de openingstreffer binnen. Ook De Zwerver kreeg enkele kansen, maar GJS-doelman Bart van Schaften bleek een sta-in-de-weg.

Na rust waren de mogelijkheden schaars. Van Schaften voorkwam de gelijkmaker en zag Damen vijf minuten voor tijd op aangeven van Quincy Bartens de 2-0 maken. Twee minuten later was de spanning alweer terug dankzij de 2-1 van Matthijs Vermaat.

In blessuretijd scoorde De Zwerver de gelijkmaker, maar deze goal werd afgekeurd omdat de bal achter was geweest.