Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Gouderak onderuit tegen HWD

22 dec 2018, 20.56Verslag

GOUDERAK – Vierdeklasser Gouderak haalde op eigen veld in tegen HWD uit Rotterdam en verloor met 2-3.

De tegenstander speelt met wisselende formaties, maar zaterdagmiddag beschikten de bezoekers over hun beste spelers. Gouderak ondervond dat aan den lijve.

Reeds na 12 minuten stond het 0-1. Op slag van rust kwam de ploeg van trainer Raymond Noordam op gelijke hoogte door een treffer van Jesse Metselaar.

Na de pauze was HWD wederom de bovenliggende partij. Na 1-2 schoot Nick van Ommen de bal in eigen doel: 1-3. Gouderak trachtte de achterstand weg te werken, maar kwam niet verder dan een doelpunt van Youri Kool. Hij scoorde in de 85ste minuut 2-3. Gerben Slaman had de gelijkmaker kunnen aantekenen, maar de voorzet was niet op maat.