Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GRC 14 beperkt schade tegen FC Den Bosch tot 0-5

07 jul 2016, 07.30Verslag

GIESSEN – De kersverse eersteklasser GRC 14 heeft het successeizoen 2015-2016 woensdagavond afgesloten met een 0-5 nederlaag tegen eerstedivisionist FC Den Bosch. 

De Giessen Rijswijk Combinatie bood goed weerstand aan de profs uit Den Bosch, die al volop in voorbereiding zijn op de nieuwe competitie. Pas een minuut voor de pauze kwam FC Den Bosch op 0-1.

Na rust werd het verschil op sportpark Almbos duidelijker en liep FC Den Bosch uit naar 0-5. Ex-Kozak Arda Havar nam één van de Bossche treffers voor zijn rekening.

“We hebben goed weerstand geboden en hebben het ze knap moeilijk gemaakt”, concludeerde trainer Marcel van Helmond. “Zij zijn al langer bezig en wij hebben eigenlijk niks meer gedaan. Dus wat dat betreft, ben ik wel tevreden.”