Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GRC 14 houdt hoop na knappe 0-3 in derby bij Almkerk

11 mei 2019, 19.41Verslag

ALMKERK - GRC 14 geeft het nog niet op. De manschappen van trainer Piet de Kruif grepen met de 0-3 in de derby bij Almkerk de strohalm om nog uit de nacompetitie voor degradatie in de eerste klasse te komen.

Almkerk had meer balbezit, maar het liep zich stuk op een slimmer GRC 14. Kort voor de rust opende Kenneth Hoeke de score met een geweldige uithaal en de 0-1. Na de rust bleef Almkerk druk zetten, maar GRC 14 maakte goed gebruik van de vallende ruimte. Het resulteerde in de 0-2 nadat Michael v/d Oever de afwerking overliet aan Ousmane Traore.

(foto: Jan Noorlandt)

Twee minuten voor tijd haalde GRC 14 nog een keer uit na een dubbele combinatie tussen Wesley en Michael v/d Oever. Via Wilco van Rossum kwam de bal weer bij Michael v/d Oever, die de 0-3 binnen werkte.