Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GRC 14 in ondertal naar broodnodige zege op WNC

18 mei 2019, 19.36Verslag

GIESSEN - GRC 14 greep zaterdag de reddingsboei om de nacompetitie voor degradatie nog te ontlopen. Met de 3-1 winst tegen WNC gingen de manschappen van trainer Piet de Kruif over concurrent VVGZ heen en staan nu op de elfde plaats. Helemaal zekerheid biedt het dus nog niet met de slotwedstrijd tegen LRC voor de deur komende zaterdag.

Voor de rust zette Michael van den Oever de thuisclub op 1-0. Kort na de rust kreeg Van den Oever echter zijn tweede gele kaart en dus rood.

Embedded rich media on Twitter

Met het ondertal was het knokken voor GRC 14 tegen een sterker WNC. Wel scoorde Samed Koksal op aangeven van Sem van de Stelt de 2-0. Vervolgens kwam WNC terug tot 2-1 en werd het even billen knijpen. Diep in de blessuretijd maakte Sem van de Stelt er nog 3-1 van.

Embedded rich media on Twitter