GVV’63 ‘staat voor joker’ met zware nederlaag

07 okt 2018, 17.48Verslag

GAMEREN – Bij GVV’63 is de stabiliteit nogal eens ver te zoeken geweest. Zaterdag was dat wederom het geval met een 5-0 nederlaag op bezoek bij HSSC’61.

En daar kwam de ploeg uit Gameren nog goed mee weg, vond trainer Denny van Geffen: “We moeten blij zijn dat we Maikel van Tuyl op doel hebben staan, anders maken ze er tien. Het leek helemaal nergens op. Alles, maar dan ook werkelijk al-les ging fout. Dit is weer de stabiliteit die er in één keer totaal niet meer is. Vorige week trokken we met 9 man de drie punten over de streep en een week later zakken we zó door de ondergrens. Ik vind het beschamend voor onze supporters die een half uur in de auto hebben gezeten. Ik neem aan dat de jongens ook beseffen dat ze voor joker hebben gestaan. Fouten maken kan, maar het hoort toch echt bij ‘Gameren’ om de mouwen op te stropen. En dat heb ik ook geen moment gezien”, aldus Van Geffen, die geen verklaring heeft voor de totale offday van zijn elftal: “Ik kan er mijn vinger niet op leggen. Afgelopen donderdag heb ik echt genoten van de training en dan speel je twee dagen later de slechtste wedstrijd. Ik ben zwaar teleurgesteld.”

Volgende week wacht GVV’63 de confrontatie met BLC, dat net als de formatie uit Gameren drie punten vergaarde in de eerste drie wedstrijden. Dat duel moet volgens een cynische Van Geffen een beter resultaat opleveren dan de wedstrijd tegen HSSC’61: “Dat het anders moet, is wel een feit. Maar wat we ook doen; het is allicht beter dan wat ik afgelopen zaterdag heb gezien.”