Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GVV Geldermalsen staat droog tegen Wilhelmina

02 dec 2018, 16.43Verslag

GELDERMALSEN - GVV Geldermalsen en Wilhelmina kwamen zondagmiddag niet tot scoren. De 0-0 was een uitslag waar beide partijen vrede mee konden hebben.

Wilhelmina was de eerste twintig minuten de bovenliggende partij. Hierna herpakte de formatie van Nicki Beekwilder zich. Kansen waren er nauwelijks. Wilhelmina trof de paal en een vrije trap van vd Heijden werd afgekeurd. We gingen rusten met een 0-0 stand.

Rode kaart
De tweede helft begon niet goed voor G.V.V. In de 55e minuut kreeg Brandon Monhemius een (terechte) rode kaart. Tien minuten later leek G.V.V. op voorsprong te komen, maar vd Heijden schoot in het zijnet.

Ver in blessuretijd hadden beide teams nog kans op de winst; een afstandsschot van vd Heijden stuiterde via de onderkant van de lat uit de goal. Twee minuten later was het Wilhelmina dat dankzij keeper Lubbinge niet tot scoren kwam. Al met al een terechte uitslag waar beide teams tevreden mee mogen zijn.

(verslag: GVV)