Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Haaften geeft na rust zege uit handen

02 dec 2018, 19.27Verslag

HAAFTEN – Haaften slaagde er tegen GVV’63 niet in een 2-0 ruststand en later nog 3-1 voorsprong over de streep te trekken. De gasten uit Gameren, onder leiding van oud-Haaften-trainer Denny van Geffen, pakten in de slotfase nog een punt: 3-3.

Trainer Adrie van Steijn baalde er van dat zijn ploeg een voorsprong uit handen gaf, maar gaf ook toe dat de gasten wel een punt verdienden. “Maar het mag ons niet gebeuren. De eerste helft was prima, maar na rust was het niet goed meer. Dan nog krijgen we bij 3-2 twee levensgrote kansen op de 4-2. Zuur, maar GVV’63 heeft er wel tot de laatste snik gestreden.”

(foto: Gijs van Tuijl)

Haaften kwam al vroeg op voorsprong toen Danny Verwolf afrondde na een prima pass van Johnnie Noorthoek. Kort voor rust maakte Tomek Kilian van elf meter de 2-0.

Embedded rich media on Twitter

Na rust ging het even snel. GVV’63 maakte de 2-1, waarna Haaften via Jordy Perdon de marge weer herstelde. Daarna waren de gasten de betere ploeg. Een kwartier voor tijd viel de aansluitingstreffer en vlak voor het laatste fluitsignaal ook nog de verdiende 3-3.