Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Haaften komt tekort tegen NEO’25

11 mei 2019, 21.46Verslag

HAAFTEN – Haaften blijft in de problemen onderin de 3e klasse D. De ploeg verloor met 2-5 van NEO’25 maar had het geluk dat ook de concurrentie onderuit ging.

“Op de uitslag van vandaag is niks af te dingen”, gaf trainer Adrie van Steijn toe. “We hebben er keihard voor gewerkt, maar we kwamen tekort. Het snijdt geen hout wat we doen.”

Voor rust kwam NEO’25 niet verder dan de 0-1 (eigen doelpunt van Marc Timmer), vooral dankzij goed keeperswerk van Haaften-doelman Lars Tertoolen. Na rust liepen de gasten echter wel uit naar 0-4. Haaften leek de spanning toen nog wel terug te gaan brengen. Michel den Braber en Thijmen Gerringa maakten er 2-4 van.

“En als toen die vrije trap van Marc Timmer erin was gegaan, was het nog spannend geworden”, zag Van Steijn. In de tegenstoot viel echter de 2-5 en was de wedstrijd gespeeld.