Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Haaften wint maar is nog niet veilig

18 mei 2019, 21.53Verslag

ANDEL - Haaften wist weer eens te winnen, maar omdat sv BLC van sc Everstein won, is de ploeg nog altijd niet veilig.

Desalniettemin was trainer Adrie van Steijn bijzonder blij met de 1-4 winst op Sparta'30. "We stonden er als ploeg en hebben een fantastische teamprestatie geleverd. Het bleef lang 0-0 en als Sparta'30 op voorsprong was gekomen, had ik het nog moeten zien. Maar na de 0-1 hebben wij toegeslagen en was er niks op de overwinning af te dingen." 

Na rust maakte Jordy Perdon uit een strafschop de 0-1. Thijmen Gerringa en Daniël van Zuijdam scoorden, voordat Van Steijns oude ploeg Sparta'30 wat terug deed. Met zijn tweede besliste Gerringa de wedstrijd. "We moeten komende week tegen sv Capelle aan de bak", weet Van Steijn. "Maar we hebben het nog in eigen hand. Als we het redden, hebben we het goed gedaan."