Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Haastrecht lijdt pijnlijke nederlaag

12 mei 2019, 20.24Verslag

Haastrecht verloor in Den Haag met 3-2 van Erasmus en kan zich opmaken voor de nacompetitie.

In een slechte wedstrijd zette Bjorn van Leeuwen de Haastrechtenaren nog wel op voorsprong, maar van goed spel was geen sprake. De thuisclub hanteerde de lange bal. Nadat Haastrecht een riante mogelijk op 0-2 onbenut liet, scoorde Erasmus kort na elkaar twee keer. Vlak voor rust herstelde Rogier Schröder de schade.

,,De afspraak was om in de tweede helft meer druk te zetten,” vertelde Haastrecht-trainer Edwin de Bruin. ,,Het tegengestelde gebeurde. Na een foutje achterin kwamen we op achterstand. Tot overmaat van ramp liep Ruud Kool tegen zijn tweede gele kaart op. Ondank het vele balbezit stonden we na afloop met lege handen.”