Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Haastrecht in mineur na verlies

14 apr 2019, 20.51Verslag
Wijntjes Fotografie - John Wijntjes

Haastrecht verloor op sportpark Wilgenoord met 0-1 van het nog ongeslagen WVC uit Roelofarendsveen. In de derde klasse B Laag, waarin alleen de eerste twee ploegen zich handhaven, zakten de Haastrechtenaren naar de derde plaats.

Haastrecht trad aan zonder de aan zijn knie geblesseerde Lars Harmsen – een mri-scan moet nog uitwijzen hoe groot de schade in zijn knie is – en Jari van der Stok, die in de warming-up afhaakte. Het elftal van Edwin de Bruin kende de kwaliteiten van WVC, dat eerder Stolwijk al versloeg met 2-1. ,,De opzet was om in te zakken en dan in de omschakeling toe te slaan,” vertelde de Bruin na afloop.

De gasten, die in de voorgaande vier duels slechts één goal tegen kregen, namen ook niet direct het initiatief. Beide teams kregen zodoende weinig kansen en wachtten op fouten van de tegenstander. ,,Die viel helaas bij ons halverwege de eerste helft,” vervolgt een teleurgestelde de Bruin. ,,Mijn defensie schatte een lange bal verkeerd in en de spits van WVC kon zo een-op-een met mijn doelman Max Tuinenburg komen. Hij was kansloos op diens inzet. Na rust kregen we maar een kans op de gelijkmaker, maar Bjorn van Leeuwen kon die net niet benutten.”

Haastrecht, dat zijn laatste twee wedstrijden moet winnen, om zich te handhaven is nu twee weken vrij. Op zondag 19 mei staat de Vlisterderby tegen Stolwijk, dat dankzij een 4-0 zege tegen Steeds Hooger de Haastrechtenaren op de ranglijst passeerde, op het programma.

Voor Cabauw (3CLaag) is het doek bijna gevallen na het 7-2 verlies tegen DRL.