Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Haastrecht op de valreep naast Blijdorp

04 nov 2018, 22.49Verslag

Haastrecht speelde in Rotterdam tegen Blijdorp met 1-1 gelijk. De thuisclub maakte beide doelpunten.

In deze gelijkopgaande wedstrijd waren er niet veel mogelijkheden om te scoren. Thijmen Raateland was een paar keer dichtbij de openingstreffer. Bij een hoge bal in het Haastrechtse doelgebied grepen de verdedigers te laat in. De Blijdorp-spits liet dit buitenkansje niet onbenut.

In de tweede helft ging het tempo omhoog. Tot het zestienmetergebied liet Blijdorp het aanvallende Haastrecht komen, maar daar bleef het bij.

,,In de slotfase namen we meer risico door de linies op te schuiven,” vertelde een opgeluchte Haastrecht-trainer Edwin de Bruin. ,,Uit een hard genomen hoekschop werkte een speler van Blijdorp de bal in eigen doel.”

Haastrecht, dat in dezelfde klasse is ingedeeld als Stolwijk, neemt na zeven wedstrijden met dertien punten de vijfde plaats in.