Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hagelbui maakt al na 23 minuten einde aan WDS-SPV'81

09 mrt 2019, 20.32Verslag

De wedstrijd van het Polsbroekse SPV’81 werd in Driebruggen na 23 minuten gestaakt vanwege een storm vergezeld door een enorme hagelbui.

Van goed voetbal was vanaf de aftrap al geen sprake. De wind stond dwars over het veld. ,,De thuisclub koos om tegen de wind in te beginnen,” vertelde SPV-trainer Gert Alblas. ,,Mijn doelman hoefde niet in actie te komen, omdat de Driebruggenaren de bal gewoon niet weg kregen. Mijn laatste man Martijn Hakkenberg stond af en toen ver op de helft van WDS. Uitgespeelde kansen kregen wij niet. Toen het noodweer losbarstte, floot de arbiter af en zocht iedereen een veilig heenkomen. De hagelstenen zorgden voor angstige momenten. Omdat iedereen door en door nat was, was iedereen het er wel over eens dat verder voetballen onverantwoord was.”