Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel geeft 1-3 voorsprong uit handen

24 dec 2018, 18.42Verslag

BEESD - Hedel speelde zondag gelijk bij Beesd (3-3). Dat voelde als een verlies, stelde trainer Wilco van Houtum.

“Als je na rust met 1-3 voor komt te staan, moet je dat vast kunnen houden. Heel sneu. Maar de inzet en beleving was er wel. Op dat vlak moet ik de jongens complimenten geven.”  Jelmer Toonen bracht Hedel voor rust op een 0-1 voorsprong. 0-2 en 0-3 had ook niet misstaan want Hedel kreeg er de kansen voor. Pech was er in dit stadium voor Bas van de Star die zowel de paal als de lat raakte.

Nog voor de pauze kwam Beesd langszij (1-1). Na rust zorgden Patrick Janse en Bas van de Star voor een comfortabel lijkende 1-3. Maar toen de thuisclub vijf minuten voor tijd met een wat gelukkige tegengoal dichterbij kroop (2-3) was het allemaal weer anders. Het werd zelfs tegen de verhouding in 3-3. Van Houtum: “We zitten in een situatie waarin we pech hebben. Bijvoorbeeld de 2-3 viel er via de paal en de rug van onze keeper in. Jammer we hadden tegen Beesd moeten en kunnen winnen.”