Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel geeft niet thuis tegen Ravenstein

13 nov 2017, 19.03Verslag

HEDEL - Hedel heeft weinig plezier beleefd aan het inhaalduel met Ravenstein. Het werd een dag na de elfde van de elfde een 0-3 nederlaag. En zodoende kwam er een einde aan een leuke reeks.

,,We hadden beter niet kunnen voetballen. De paardenmarkt en de naweeën van de elfde van de elfde zaten schijnbaar nog in de benen. Een offday, noemen ze dat ook wel, geloof ik. Alleen onze doelman Francois Schey was goed”, drukte Hedel-trainer Wilco van Houtum zich teleurgesteld uit.

,,Een slechte pot en een verdiende nederlaag. We speelden onder ons niveau en dat mag niet en vooral niet tegen Ravenstein dat een mooie ploeg heeft die meedoet voor de titel.”