Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel helemaal uit het lood geslagen na verspelen van 3-1 voorsprong

11 mrt 2019, 19.13Verslag

HEDEL - Je staat halverwege de tweede helft met 3-1 voor, maar je verliest uiteindelijk met 3-4. Bij Hedel baalde iedereen na afloop van het duel met RKKSV.

Via goals van Jelmer Toonen en Bas van der Star (2x) leek Hedel de buit naar zich toe te trekken. Maar toen vervolgens de bezoekers de 3-2 binnen prikten, sloeg de angst in de benen. RKKSV vond daarna nog twee keer een gaatje en mochten de Hedel-spelers teneergeslagen de douche opzoeken.

“Het was weer een wedstrijd waarin we niet hadden hoeven te verliezen”, was ook trainer Wilco van Houtum na afloop murw. “Het zit een beetje tussen de oren. Het wordt zo steeds moeilijker voor ons”, wees hij daarbij ook op de ranglijst. “We zullen snel punten moeten pakken.”

Bij Hedel hopen ze dat het tij snel keert. Misschien dat klassegenoot Beesd een handje toe gaat steken. Beesd gaat zo goed als zeker op zaterdag spelen en dan kan de KNVB wel eens beslissen dat er in 4E geen directe degradatie plaats hoeft te vinden.