Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel komt tot unieke prestatie

18 feb 2019, 20.28Verslag

GELDERMALSEN - Dat Hedel zondag uit bij GVV toch nog drie punten mee naar huis nam, was best uniek.

Door een te slap begin keken de mannen van trainer Wilco van Houtum namelijk op een gegeven moment tegen een 3-0 achterstand aan. Voor rust kon Hedel via Lukasz Junatowski, nog wel wat terug doen (3-1).

“Door keihard te werken werd het in de tweede helft gelukkig allemaal anders”, aldus Van Houtum. Nadat eerst Bas van der Star nog een strafschop miste verkleinde Leon Bok de score naar 3-2 en maakte Bas van der Star vervolgens ‘zijn  foutje’ goed met de gelijkmaker (3-3). Twaalf minuten voor het einde zorgde Jelmer Toonen voor de 3-4. Van Houtum: “Een geweldige ontlading. Het leek wel of kampioen waren geworden.”

Door de winst verliet Hedel de laatste plaats en staat het met Beesd op een gedeelde twaalfde plaats. “De overwinning komt net op tijd. Zoals we in de tweede helft speelden, zie ik het graag elke week. Ik hoop dat ze deze lijn voortzetten. Vorige week speelden ook al goed. Ze hebben laten zien dat ze het kunnen”, besloot Van Houtum.