Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel mist kansen en geeft te gemakkelijk goals weg

11 feb 2019, 20.42Verslag

HEDEL - Het scorebord loog niet bij Hedel-Buren (3-5). “En toch hebben we goed gespeeld”, stelde Hedel-coach Wilco van Houtum die zijn ploeg in de beginfase wel drie honderd procent kansen zag missen.

“Maar opnieuw gaven we vandaag de goals te gemakkelijk weg en daarbij wisten we dus talrijke kansen ook weer niet te benutten.”

In de rust keek Hedel al tegen een 1-3 achterstand aan. “Ik neem het de jongens wel kwalijk dat we in de tweede helft na tien seconden al met 1-4 achter kwamen”, vervolgde Van Houtum, die had verwacht dat zijn team na rust de zaken anders zou hebben aangepakt. Via Bas van der Star, die zowel voor als na rust een strafschop benutte, en Lukasz Junatowski werd het uiteindelijk nog 3-5.

“Gelukkig liet de concurrentie ook punten liggen”, keek Van Houtum met een schuin ook naar de ranglijst waarop zijn team op de laatste plaats is te vinden.