Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel speelt tegen Maliskamp al voor Sinterklaas

05 nov 2018, 22.20Verslag

MALISKAMP - Hedel liep zondag tegen een 4-1 nederlaag aan tegen koploper Maliskamp. “En dat was onnodig”, vond Hedel-trainer Wilco van Houtum.

,,We gaven vier cadeautjes weg.” Van Houtum zag zijn team wel aardig voetballen. Ook nadat Bas van de Star uit het veld was gezonden, vanwege twee keer geel, bleef de ploeg uit Hedel voetballend overeind. Van Houtum maakt zich wel zorgen om de vele tegengoals. De optie om het doel ‘meer dicht te timmeren’ moet misschien weleens gelicht gaan worden. Van Houtum: ,,Ja, inderdaad daar zal toch verandering in moeten komen. We hebben op OSC’45 na de meeste tegengoals.”  Jelmer Toonen zorgde voor de enige Hedel-treffer.