Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel tankt vertrouwen

15 apr 2019, 21.52Verslag

HEDEL - De 2-1 van Lukasz Junatowski in de extra tijd bracht zondag na afloop van het duel met SCR bij Hedel een grote ontlading teweeg. De hoognodige driepunter was binnen.

“Dit geeft vertrouwen voor het duel tegen Beesd. We hikten ook al een paar weken tegen een overwinning aan en nu was ‘ie’ er”, aldus een blije Hedel-trainer Wilco van Houtum. “Vooral in de eerste helft speelden we goed.  We hadden met 2- of 3-0 voor moeten staan. Alleen Bas van der Star wist te doelpunten hoewel hij ook nog een paar kansen miste”, vervolgde Van Houtum.

Na rust gaf Hedel weinig weg. SCR kreeg wel wat corners en uit zo’n situatie trok de ploeg uit Rijswijk de stand gelijk: 1-1. “Gelukkig bleven we voetballen en kwam in de extra tijd toch nog de beloning.” Het was Junatowski die binnen tikte nadat de SCR-doelman en een verdediger twijfelden bij het uitverdedigen. 

Hedel staat nu niet meer laatste maar OSC’45 dat drie punten minder in de knip heeft. OSC’45 heeft wel drie wedstrijden minder gespeeld. Van Houtum: “We kijken nu ook naar Beesd, dat twee punten meer heeft en een wedstrijd minder dan wij. Beesd krijgen we dus Tweede Paasdag. Dat wordt ook cruciaal”,