Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel zet ook RKVSC aan de kant

12 mrt 2018, 19.15Verslag

VELDDRIEL - Hedel timmert momenteel in 5D als koploper aan de weg. De winst zondag op RKVSC deed daarvoor ook weer een duit in het zakje. Een leuke bijkomstigheid voor de Hedelnaren was het puntenverlies van Ravenstein.

De 0-3 bij RKVSC kwam tot stand via goals van Lukasz Junatowski en Bas van der Star (2x). “We waren ook heer en meester”, sprak assistent-trainer Louis Jansen. “We speelden RKVSC een beetje van de mat. We hadden wel meer moeten scoren. Daardoor lieten we RKVSC ook te lang in leven.”

(foto: Gerald van Zanten)

Conditionele achterstand
RKVSC accepteerde de nederlaag manmoedig. “Helemaal terecht. Hedel speelde goed en wij bij ons kwam ook aan het licht dat we conditie tekort kwamen”, stelde ad-interim trainer Herman Bergacker (56).

(foto: Gerald van Zanten)

Bergacker staat na het vroegtijdig afhaken van het trainersduo Florina Sinanaj/Ger van Gelder voor de rest van het seizoen aan het trainersroer. “We zullen eerst even aan onze conditie moeten gaan werken. Er is de laatste weken bijna niet getraind.”