Heerewaarden heeft hoop op zondag gevestigd

13 mei 2019, 22.22Verslag

MAURIK - Heerewaarden leed zondag de op één na grootste nederlaag van dit seizoen. Kampioen MEC’07 liet er geen gras over groeien: 12-0. Het betekende voor Heerewaarden de 24e nederlaag.

“Het was niet wat we de laatste weken lieten zien. Ik had ook maar twaalf spelers en toen viel onze keeper ook nog uit. Vervolgens maar gehoopt dat de tijd snel voorbij ging”, aldus trainer Eugène Geenen.

Heerewaarden heeft nog twee wedstrijden om toch nog een puntje te kunnen halen. Dat moet dan zondag maar gebeuren in de thuiswedstrijd tegen Wadenoijen de nummer voorlaatst. Geenen: “Dat is onze enige kans nog. Maar dat zal ook niet meevallen.”