Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Heerewaarden maakt toch stapjes

05 nov 2018, 22.16Verslag

OSS - Het zal nog wel even duren voordat Heerewaarden het eerste puntje kan verwelkomen. Zondag noteerde de ploeg van trainer Eugene Geenen in ieder geval de zevende verliespartij.

Toch ziet Geenen verbeteringen. “Het wordt iedere week een tikkeltje beter. We spelen nu ook meer met een vast elftal. Ik heb er vertrouwen in”, aldus de oefenmeester. Bas Lamers zorgde voor rust voor de aansluitingstreffer (2-1). Geenen: “Na rust kwamen we op kolderieke wijze achter. Daarbij werd door drie van onze spelers achterwaarts gekopt.” Heerewaarden maakte nog een treffer maar de arbiter vond dat de bal niet achter de lijn was geweest.