Heerewaarden met een oud-trainer in het team naar nipt verlies

08 okt 2018, 19.13Verslag

WADENOIJEN -  Heerewaarden wacht nog steeds op het eerste puntje. Maar er is sprake van een soort opgaande lijn want in tegenstelling tot de eerste twee wedstrijden werd het tegen Wadenoijen een nipt verlies.

“We kwamen zelfs na vier minuten voor. Ja, daar schrokken we zelf van”, glimlachte Heerewaarden-trainer Eugène van Geenen. Helaas boog de thuisclub de stand om naar 2-1.

“We konden in de eerste helft aardig meekomen. Maar na rust kwam de conditie weer mee spreken en konden we het niet meer recht breien”, vervolgde Van Geenen.

Bij Heerewaarden speelde Marien van Tussenbroek, die de ploeg tot vorig seizoen nog trainer, ook mee. “We hadden een paar spelers van het tweede erbij waaronder Van Tussenbroek, die het ook nog eens niet onverdienstelijk deed.”