-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Herman Bergacker (57) met RKVSC negentig minuten lang in de spits

14 mei 2018, 19.17Verslag

ORTHEN - Het duel tussen OSC’45 en RKVSC was op twee manieren bijzonder. Voor OSC’45 was er het kampioenschap door de 4-0 winst op de Velddrielenaren. Voor RKVSC was het bijzonder dat interim-trainer en oud-doelman Herman Bergacker met zijn 57 jaar vanaf minuut één in de spits stond.

Hij moest er na afloop zelf ook om lachen. “Ja, is inderdaad bijzonder”, sprak de gelegenheidsspits. “Ik moest noodgedwongen mezelf wel opstellen. Ik had zes absenten en in de warming up ging het met twee spelers mis. Toen ben ik naast Jimmy Floor maar in de voorhoede gaan spelen. Ik heb heel wat af moeten lopen. Toch heel iets anders dan op het doel staan. En wat loopt die Jimmy veel. Ik heb me echt helemaal uit de naad moeten lopen.”

Ondanks alles kon Bergacker terugkijken op een leuke wedstrijd. “We hebben zelfs wat kansjes gehad. Maar we hebben verdiend verloren. De scheidsrechter zei nog wel dat als iemand van OSC’45 me in het zestienmetergebied een duwtje had gegeven dat ik dan een strafschop zou hebben gekregen. Die vond het schijnbaar ook heel bijzonder.”