Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Herovina houdt koploper in bedwang

09 mrt 2019, 21.38Verslag

BRAKEL – Veel goed voetbal was er niet te zien bij Brakel-Herovina, maar wel het nodige spektakel. Herovina hielde de koploper met 1-1 in bedwang. “En dat was wel een terechte uitslag”, vond Herovina-trainer Glenn Calor. “We hebben allebei genoeg nog zat kansen gekregen om te winnen.”

Zoals overal in de regio had ook in Brakel de wind een hoofdrol. Voor rust had Herovina daar het meest voordeel van. Een schot van Jeffrey van der Meijden eindigde met het nodige geluk in het doel: 0-1.

(foto: Michel Haubrich)

Na rust ging Brakel op zoek naar de gelijkmaker. Die liet tot de 80e minuut op zich wachten. “Ik had het idee dat er wel iets meer te halen viel als we wat attenter waren geweest. Maar met deze omstandigheden is dat ook wat makkelijk praten vanaf de zijkant”, zei Calor.

In de slotfase liepen de gemoederen nog even hoog op, maar met een korte onderbreking werd de wedstrijd toch nog uitgespeeld.