Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Herovina komt met de schrik vrij tegen Well

09 feb 2019, 22.24Verslag

HERWIJNEN – Herovina kon na de wedstrijd tegen Well opgelucht ademhalen. Makkelijk ging het allerminst, maar dankzij een late 1-0 bleven de punten in Herwijnen. “We weten heus wel dat het beter kan, maar deze punten zijn nu even welkom, zeker gezien de overige resultaten”, realiseerde trainer Glenn Calor zich.

Voor rust overtuigde de thuisploeg allerminst. “Het was niet goed, we hadden wel overwicht maar kregen amper kansen”, zei Calor, die zijn ploeg in de tweede helft beter zag spelen. “Toen hadden we wel kunnen scoren, maar hadden af en toe was pech.” Well kreeg bijna het punt waar het voor gekomen was. “Zij wilden vooral niet verliezen en dat deden ze heel goed”, vond Calor.

Kort voor tijd pakte een opportunistisch spelend Herovina echter alsnog de winst. De thuisploeg kreeg daarbij echter de hulp van een verdediger van Well die een voorzet van Dylan Strijk in eigen doel kopte.