Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Herovina ook langs MVV’58

09 okt 2016, 19.31Verslag

HERWIJNEN – Herovina blijft maar winnen. Ook MVV’58, voor het seizoen getipt als titelkandidaat, moest eraan geloven. In Herwijnen werd het 2-0.

Trainer Gert-Jan Potters vond de zege verdiend. “Wij spelen naar vermogen. Dat betekent dat we het achterin dicht houden en op de counter spelen. Dan creëren we voorin altijd wel wat kansen.” Potters was ook niet echt onder de indruk van het voetballend vermogen van de gasten. “Zij speelden heel veel de lange bal. Achterin zijn we kopsterk, dus daar wisten we wel raad mee.”

Herovina was al dichtbij de 1-0 geweest, er werd een bal van de lijn gehaald, voor Jesse van Vliet de score na achttien minuten opende. Vlak voor rust werd een schot van diezelfde Van Vliet net uit de kruising getikt. Na de thee werd het af en toe hachelijk voor het Herwijnse doel met twee Meterense ballen op de lat. Vijf minuten voor tijd besliste Dylan Strijk met de 2-0 de wedstrijd.