Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Het is diep triest met vijfdeklasser Heerewaarden

03 dec 2018, 20.22Verslag

MAREN-KESSEL - Het is een treurige boel met vijfdeklasser Heerewaarden. Dinsdagavond had trainer Eugène Geenen maar vijf spelers om het duel met MEC’07 te spelen en werd er maar afgezegd. Zondag uit tegen Maaskantse Boys werden er wel net elf spelers geteld maar dat was ook het enige positieve. Na afloop stond er een 15-0 nederlaag in de boeken.

“Het is inderdaad treurig gesteld. We hebben nu het onder 19-team maar uit de competitie gehaald. Een groot aantal spelers van dat team zal nu aansluiten. Kan ik in ieder geval met een wat grotere selectie werken. Nu maar kijken hoe dit uitpakt. We moeten iets”, probeert Eugène Geenen de moed er in te houden.

Door het afzeggen van het duel met MEC’07 kreeg Heerewaarden ook nog eens drie punten in mindering. Dat betekent dat het puntenaantal nu op -3 staat.