Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Heukelum na rust ruim onderuit

03 nov 2018, 21.34Verslag

HEUKELUM – Heukelum verloor met ruime cijfers van EBOH. Na een 1-0 ruststand gingen de gasten er met een 1-4 overwinning vandoor.

“Vier tegentreffers in één helft is te veel, zeker thuis”, vond Verbeek. “Het was vandaag echt een wedstrijd met twee gezichten.”

Ferry Meijdam bracht Heukelum al vroeg aan de leiding. “En daarna kregen we een paar goede mogelijkheden op meer”, zag Verbeek. “Ik vond ons voor rust eigenlijk gewoon goed spelen.”

Na rust was het een heel stuk minder bij Heukelum. In korte tijd kwam EBOH op voorsprong. Heukelum moest meer risico nemen, maar was niet in staat nog gevaarlijk te worden. EBOH counterde met weer twee snelle treffers in het slotkwartier naar 1-4.