Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Heukelum thuis onderuit tegen Woudrichem

08 dec 2018, 20.08Verslag

HEUKELUM – Heukelum ging met 1-4 onderuit tegen Woudrichem.

Trainer Marco Verbeek vond dat de gasten verdiend met de punten weg gingen. “De uitslag vertelt niet het hele verhaal, maar zij hebben terecht gewonnen.” Heukelum begon nog goed aan de wedstrijd en kwam via Benjamin Meijdam al snel op voorsprong. “Maar daarna werden we steeds verder terug gedrongen. We kregen geen grip op ze”, zag Verbeek.

Rode kaart
Na een halfuur maakte Woudrichem gelijk en een kwartier na rust viel de 1-2. “Terwijl wij tussendoor een aantal heel aardige kansen kregen”, doelde Verbeek op mogelijkheden voor de broertjes Meijdam en Tim Schwebke. Na de 1-2 moest Heukelum met tien man verder toen Robin Boekhout zijn tweede gele kaart kreeg. “En daarna counterden zij het prima uit”, besloot Verbeek.