Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

HHC’09 verliest in derby van SC Elshout

04 dec 2017, 19.57Verslag

ELSHOUT - HHC’09 heeft zondag de derby tegen SC Elshout op een schlemielige wijze verloren. In de extra tijd moesten de mannen van trainer Eugène van der Heijden het hoofd buigen: 2-1.

,,Een derby die geen winnaar verdiende”, noemde Van der Heijden het.

In de eerste helft gaf zijn team niet thuis. Pas na de 1-0 achterstand draaide het bij HHC’09 om. Van der Heijden: ,,Toen was het ook hoofdzakelijk éénrichtingsverkeer richting Elshout-doel.”

Terwijl de bezoekers de paal troffen, mikte Elshout wel raak (1-0). Via Semih Okturan werd het vervolgens gelijk (1-1). Die stand kon HHC’09 niet vasthouden. ,,We waren niet tot de laatste seconde geconcentreerd genoeg. In de extra tijd trok de thuisclub alsnog de zege over de streep (2-1).