Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hoofdrol voor Tom Verhoeven bij HRC’14

05 nov 2018, 22.14Verslag

ROSSUM - HRC’14-voorstopper Tom Verhoeven speelde zondag tegen Maaskantse Boys een bijzondere wedstrijd. Hij scoorde voor zijn club de 1-0 maar zag via zijn been de tegenstander later gelijkmaken. “Tom speelde een puike partij. Hij was overal. Die tegengoal kan gebeuren”, prees trainer Harald van Deelen zijn volgeling.

Verhoeven maakte een kwartier voor tijd de 1-0 waarna de bezoekers dus toch nog gelijk konden komen. “Het was een gelijkopgaande strijd. Maaskantse Boys, dat fysiek meer aanwezig was, kreeg een paar honderd procent kansen. Ik denk dat het een terechte uitslag is. Wij speelden een week eerder tegen MEC’07 een iets betere wedstrijd. Nu was het minder”, analyseerde Van Deelen.