Houdini-act Cabauw

12 mei 2019, 20.26Verslag

Het door kenners al afgeschreven Cabauw won in Den Haag met 4-7 van koploper GSC/ESDO en maakt nog kans om zich in veiligheid te spelen.

De thuisclub begon erg zwak en binnen een kwartier stonden de Cabauwenaren met 0-3 voor en liepen zelfs uit naar 0-5, voordat GSC/ESDO iets terug kon doen.

In de tweede helft tapten de Hagenezen uit en ander vaatje en kwamen snel terug tot 3-5. ,,Toen knepen we hem wel even,” aldus elftalleider Ton Vermond. ,,Door het aanvallende spel van GSC kregen we meer ruimte voorin. Tom van Dijk scoorde de cruciale 3-6 en toen was het gedaan met de thuisclub. Desley Steenbergen, Bart van Klaren en Tom Schaars maakten onze andere zes goals. Zondag komt nummer twee Aalsmeer op bezoek. Het bestuur heeft nog geen beslissing genomen over de toekomst van Cabauw.”