Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

HRC’14 heel dichtbij nacompetitie

13 mei 2019, 22.26Verslag

ROSSUM - HRC’14 heeft zijn kansen om de nacompetitie te halen intact gehouden door met 2-1 van BZS te winnen. Samen met Maaskantse Boys wordt nu in 5D de derde stek bezet.

“We zijn lekker bezig”, aldus HRC’14-trainer Harald van Deelen.

Tegen BZS werd de vijfde zege op rij binnengehaald. In de rust keek HRC’14 nog tegen een 0-1 achterstand aan. “BZS was voor rust vrij effectief. Ze zijn twee keer voor de goal geweest maar scoorden wel eenmaal”, vervolgde Van Deelen.

Na de hervatting maakte HRC’14 snel korte metten met de bezoekers. Kevin de Vries zorgde voor de gelijkmaker (1-1) en Jordi Verwers maakte de overwinningsgoal (2-1). Van Deelen: “Ik denk dat het komende zondag beslist wordt wie de nacompetitie in zullen gaan. Het wordt echt heel spannend.”