HRC’14 ruikt aan derde plaats

15 apr 2019, 21.48Verslag

ROSSUM - HRC’14 haalde zondag hard uit tegen MOSA’14: 6-0 winst. Met de zege klopt HRC’14 in 5D nadrukkelijk op de deur van de derde plaats die deelname aan de nacompetitie inhoudt.

“We beginnen er aan te ruiken”, glimlachte HRC’14-trainer Harald van Deelen. “Een hele goede wedstrijd van ons. Prachtige aanvallen. Alles ging goed”, was Van Deelen zeer tevreden.

Voor rust wist de thuisclub een keer te scoren hoewel het legio kansen kreeg. Dat werd na rust een stuk beter en toen vond HRC’14 nog vijf keer het vijandelijke doel. Kevin de Vries (3x), Nick van de boom, Daan Muurman en Janno van Doormalen waren de schutters.