Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

HSSC’61 heeft z’n dag niet in Maarssen

10 feb 2018, 18.49Verslag

MAARSSEN – In Maarssen kwam HSSC’61 van een waterkoude kermis thuis. Het had z’n dag niet en verloor met 2-0.

De eerste nederlaag na vier overwinningen was niet helemaal nodig, maar Heicop was niet scherp genoeg om de verliespartij te voorkomen.

Hoewel de thuisploeg voor rust beter begon, was de eerste kans voor Floris Kool. Hij raakte de bal van dichtbij niet goed genoeg waardoor de keeper kon redden. De misser bleek exemplarisch voor de rest van de wedstrijd. Ondanks matig spel, kreeg HSSC’61 een aantal kansen, maar scoren zat er niet in.

Laten staan
Na een halfuur had Kees van de Berg pech toen hij uit een corner de bal per ongeluk raakte en over schoot. Een kleine tien minuten voor rust opende de thuisploeg de score. Kort nadat een eerder doelpunt wegens buitenspel werd geannuleerd, liet de scheidsrechter zijn assistent nu staan en schoot Maarssen bij de tweede paal binnen.

Aardige kansen
Na rust had HSSC’61 het heft in handen en kreeg het een paar aardige kansen op de toch wel verdiende gelijkmaker. Frank de Goeij, Arwin van Soest en Nicky van Dam hadden het vizier niet op scherp. Menno de Keijzer was uit een corner nog het dichtst bij, maar hij raakte de paal.

Toen stond het overigens al 2-0. Vijf minuten voor het einde kwam doelman Danny Kruijer, onder de lat wegens een blessure van Niek de Vos, uit zijn doel. Hij riep dat de bal voor hem was, maar de kleinste Maarssen-aanvaller kopte de bal net voor zijn handen in een leeg doel: 2-0.

Net niet
Trainer Gerrit Molenaar was over de tweede helft wel tevreden. “Voor rust zijn we afgetroefd, al moeten we via Floris Kool natuurlijk wel gewoon op voorsprong komen. Na rust waren we de betere ploeg en hebben we zeker vier open kansen gekregen. Maar het was bij ons ‘net niet’ vandaag.”