Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

HSSC’61 houdt de druk er vol op

11 mei 2019, 21.39Verslag

’S-HERTOGENBOSCH – HSSC’61heeft nog altijd helder uitzicht op de titel in de 3e klasse D. Zelf won de ploeg met 1-3 bij sv BLC en omdat Sleeuwijk de topper tegen sc Everstein won, klom HSSC’61 naar de tweede plaats.

“Sleeuwijk gaat nog een hele kluif hebben aan GDC. Als wij zaterdag bij GVV’63 winnen, gaan we om de titel spelen”, constateerde trainer Gerrit Molenaar tevreden. In Den Bosch moest Molenaar Jari Aantjes en Tristan Koet missen. “Hun vervangers deden het goed, maar dat merk je toch wel. Voor rust hadden we het onszelf wel makkelijker kunnen maken.”

Lucas van Dam en doelman Niek de Vos ontpopten zich bij Heicop tot uitblinkers. Van Dam nam de twee laatste treffers voor zijn rekening en leverde de assist bij de 0-1 van broer Nicky van Dam. In de tweede helft kwam BLC langszij toen Kees de Nijs de 1-1 in eigen doel gleed. In de slotfase sloeg Lucas van Dam met twee treffers echter alsnog toe.