Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

HSSC’61 te sterk voor buurman sv Meerkerk

10 sep 2018, 13.56Verslag

MEERKERK – HSSC’61 wist ook zijn tweede bekerwedstrijd in winst om te zetten. Na de derbyzege bij Lekvogels moest ook een andere buurman eraan geloven. Sv Meerkerk werd met 1-3 verslagen.

Trainer Gerrit Molenaar was uitermate tevreden over de prestatie van zijn ploeg. “Ik heb weer genoten van mijn ploeg. Ik vond het verschil met Meerkerk groter dan de 1-3. Met name aan de bal waren we erg sterk.”

Molenaar vond dat HSSC’61 al met een ruime voorsprong had moeten gaan rusten. “We hebben achterin niks weg gegeven en hadden met kansen van Bas Scheenhart en Lucas van Dam minimaal 0-2 voor moeten staan, misschien wel 0-3.”

Verschil
De doelpunten op ’t Hoog vielen na rust. Marko Luksen maakte met zijn eerste treffer in Heicopse dienst de 0-1. Via Floren Streefkerk kwam sv Meerkerk nog wel terug tot 1-1.

“Dat was vanuit het niets”, vond Molenaar. “Gelukkig konden we daarna weer het verschil maken.”

Nicky van Dam zorgde er met twee treffers voor dat HSSC’61 zijn tweede bekerwinst pakte. Komende zaterdag wacht de wedstrijd bij Be Ready om een plek in de volgende bekerronde. “Leuk, voor mij alsnog een thuiswedstrijd”, zei de uit Hank afkomstige Molenaar.