Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

HSSC’61 tevreden met punt bij Capelle

09 feb 2019, 22.22Verslag

SPRANG-CAPELLE – HSSC”61 pakte op bezoek bij sv Capelle een verdienstelijk punt. Het uitvallen van Koen Looy bleek belangrijk bij de gasten en vormde een smet op de wedstrijd.

“We begonnen namelijk heel goed”, zei trainer Gerrit Molenaar. “Met een schot van Looy net langs de paal en één van Bas Scheenhart tégen de paal hadden we op voorsprong moeten komen.”

Hersenschudding
Na een halfuur viel Looy met een ogenschijnlijke hersenschudding uit en dat was volgens Molenaar de ommekeer. “Dat was wel even een klap voor ons. Hij is onze sleutel in ons spel naar voren toe. Ik denk dat hij misschien wel de beste linkshalf van deze afdeling is”, was Molenaar bijzonder complimenteus. “Maar we zijn hier echt wel tevreden mee. We maken een goede ontwikkeling door.”