Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

HSSC'61 blijft in de race

18 mei 2019, 21.48Verslag

GAMEREN - HSSC'61 had het lastig bij GVV'63, maar won dankzij een vroeg doelpunt van Nicky van Dam met 0-1 en blijft zo in de race om de prijzen. Deelname aan de nacompetitie kan de ploeg alleen nog op doelsaldo ontgaan

En dus was Gerrit Molenaar weer apetrots. "Ik denk dat we dat wel gaan redden, hoewel het nog mis kan gaan. Maar ik ben supertrots op onze negentien punten uit de laatste zeven wedstrijden. En als je alleen al naar de wedstrijden na de winterstop kijkt, hebben we recht op een prijs."

(foto: Gijs van Tuijl)

Molenaar heeft wekelijks complimenten voor zijn groep. Dit keer waren die voor leider en clubicoon Hens de With. "Hij regelt alle randzaken zo verschrikkelijk goed, dat ik me volledig op mijn taak als trainer kan richten. Dat is goud waard", zei Molenaar.