Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jan van Arckel helpt Hedel tevergeefs

27 mei 2019, 20.08Verslag

DEN BOSCH/ORTHEN - Jan van Arckel vervulde ten faveure van buurman Hedel de plicht het duel met OSC’45 winnend af te sluiten.

“Onze jongens wilden Hedel helpen. Het zijn altijd mooie wedstrijden tegen hen met veel publiek. Ook goed voor de kantine-inkomsten”, sprak Jan van Arckel-trainer Marco van Loon.

De winst baatte echter de buurman niet. Jan van Arckel had nog een kleine kans op een periodetitel maar dan moest Wilhelmina verliezen en zou het bij eigen winst op doelsaldo nog een toetje krijgen. Maar zover kwam het niet. Jan van Arckel won wel maar Wilhelmina won op zijn beurt de confrontatie met Buren. “We zijn nu zevende geworden. Dat is best goed van ons”, keek Van Loon tevreden terug.

Tegen OSC’45 moest Van Loon het doen zonder een aantal vaste waarden waaronder Jeroen de Groot die vorige week flink geblesseerd raakte. “Die is wel een week of zes zoet”, legde Van Loon uit. 

Mark Roeters, Dennis van Heusden en Thom de Looijer waren de doelpuntenmakers.