Jan van Arckel laat het ook tegen Wilhelmina afweten

05 nov 2018, 22.18Verslag

DEN BOSCH - Voor de tweede week op rij moest Jan van Arckel een grote nederlaag incasseren. Wilhelmina was op het eigen sportpark veruit de meerdere: 6-1.

Jan van Arckel-trainer Marco van Loon was zwaar teleurgesteld. “En na de wedstrijd nog flink kwaad ook. We hadden afgelopen week geëvalueerd en ik had toch verwacht dat er meer vechtlust was getoond. Het was echt belabberd.” Van Loon hamert er telkens op dat zijn team vanaf de eerste minuut beleving, vechtlust en mentaliteit toont.

“Dat zal moeten want anders komen we er niet in die vierde klasse. Ik hoop dat de jongens dat snel inzien.” Over veertien dagen staat de kraker tegen DSC op het programma. “Ik verwacht dat ik ze daar niet voor hoef op te laden.” Niek Oltmans vond tegen de oudste club van Den Bosch nog het net.