Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jan van Arckel is teleurgesteld over slechts één puntje tegen RKTVC

15 apr 2019, 21.53Verslag

TIEL - Jan van Arckel pikte zondag een puntje op bij RKTVC (1-1). “En dat was een domper. Het hadden er drie moeten zijn”, was trainer Marco van Loon net als zijn jongens teleurgesteld.

Thom de Looijer was het die de Jantjes voor rust aan een voorsprong hielp: 0-1. Die stand bleef tot vijf minuten voor het einde op het bord. Toen maakte de thuisclub alsnog gelijk.

“In de eerste helft hadden we zeker met 0-3 voor moeten staan”, vervolgde Van Loon. “We hebben goed gevoetbald. Goed combinatiespel. Daarom waren we na afloop zo enorm teleurgesteld. De drie punten waren binnen handbereik en hadden we ook verdiend.”

Jan van Arckel aast nog steeds op een plaats in de nacompetitie. Van Loon: “Daarom waren drie punten zo belangrijk voor ons. Maar we gaan er nog steeds voor hoor.”