Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jan van Arckel-trainer Marco van Loon verliest twee kratjes bier

20 mei 2019, 21.13Verslag

AMMERZODEN - Ondanks een hoop afwezigen wist Jan van Arckel zondag de voorlaatste competitiewedstrijd toch met grote cijfers te winnen: 7-3 zege op Buren.

“We hadden de intentie om te winnen en dat is gebeurd. Vooral de tweede helft hebben we goed gespeeld”, keek trainer Marco van Loon terug. Jeroen de Groot, Dennis van Heusden, Nick van Velzen, Wouter Goesten en Marlon van den Oord (3x) troffen doel.

Het optreden van Van den Oord was bijzonder. Hij staat meestal rechtsback maar door de vele absenten werd hij door Van Loon in de voorhoede geposteerd. “Hij heeft vroeger wel meer in de aanval gespeeld maar tegenwoordig staat hij achterin. Het kostte me wel twee kratjes bier, want ik had gezegd dat hij geen drie keer zou scoren”, aldus Van Loon.

Zondag wacht de Jantjes nummer voorlaatst OSC’45. Of zijn ploeg Hedel een helpende hand toe kan steken door OSC’45 te verslaan, weet Van Loon niet. “Hoewel ik wel proef dat de jongens liever de derby tegen Hedel er in willen houden.”