-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jeroen de Groot schiet met scherp voor Jan van Arckel

14 mei 2018, 18.22Verslag

AMMERZODEN - Jan van Arckel herstelde zich zondag van de zeperd tegen Maaskantse Boys: Wadenoijen ging de bietenbrug op (5-1 winst). Hierdoor blijft Jan van Arckel in de race voor een periodetitel waarvoor de climax waarschijnlijk ligt in het eindduel met concurrent MOSA’14 op 27 mei.

Tegen Wadenoijen was Jeroen de Groot onbetwist de grote man. Na twee minuten had hij al een 2-0 voorsprong op het bord gezet. Uit een strafschop scoorde hij vervolgens een onvervalste hattrick waardoor de ruststand 3-0 werd.

In de tweede helft vond De Groot nog een keer het net. Thom de Looijer zorgde voor de vijfde treffer.

Interim-trainer Bart Goesten was zeer tevreden. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld. De jongens hebben het goed opgepikt. Gewoon nog twee wedstrijden winnen en we hebben een prijs.”