Jeroen de Groot schiet met scherp voor Jan van Arckel

14 mei 2018, 18.22Verslag

AMMERZODEN - Jan van Arckel herstelde zich zondag van de zeperd tegen Maaskantse Boys: Wadenoijen ging de bietenbrug op (5-1 winst). Hierdoor blijft Jan van Arckel in de race voor een periodetitel waarvoor de climax waarschijnlijk ligt in het eindduel met concurrent MOSA’14 op 27 mei.

Tegen Wadenoijen was Jeroen de Groot onbetwist de grote man. Na twee minuten had hij al een 2-0 voorsprong op het bord gezet. Uit een strafschop scoorde hij vervolgens een onvervalste hattrick waardoor de ruststand 3-0 werd.

In de tweede helft vond De Groot nog een keer het net. Thom de Looijer zorgde voor de vijfde treffer.

Interim-trainer Bart Goesten was zeer tevreden. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld. De jongens hebben het goed opgepikt. Gewoon nog twee wedstrijden winnen en we hebben een prijs.”