Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jeugdig DSS’14 pakt draad weer op met gelijkspel

15 apr 2018, 19.04Verslag

HURWENEN/ROSSUM – DSS’14-leider Kees de Vries was na afloop van het doelpuntloze gelijkspel bij HRC’14 tevreden. “Je vergelijkt deze wedstrijd automatisch met de wedstrijd bij Ophemert en deze was in alle opzichten een stuk beter”, zei De Vries.

Vanwege de nodige blessures moest DSS’14 een beroep doen op enkele spelers uit de O19. “En die hebben het perfect gedaan”, vond De Vries. Uitblinker bij DSS was Iwan Ortiz Martin. De jonge middenvelder was in de tweede helft gevaarlijk, maar zijn schot ging over.

“We stonden wel onder druk, maar hebben het punt over de streep getrokken”, zei De Vries, die zag hoe Dylan van Bekkum een aantal prima reddingen verrichtte.