Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jong Drechtstreek doet half uur mee

11 mei 2019, 18.49Verslag

PAPENDRECHT - Het 'jonge' Drechtstreek hield het een half uur prima vol tegen titelkandidaat Pelikaan en kreeg in die fase via Yunus Ekiz en Thijs den Dunnen kansen op de openingstreffer.

De eerste goal viel echter aan de andere kant. Peter Nossent bracht Pelikaan op 0-1, gevolgd door de 0-2 van Erwin van Dis.

Na de pauze was het gedaan met de tegenstand van Drechtstreek en liep de score op tot 0-4. Nog vervelender was dat Brederodes zijn wedstrijd wél won en Drechtstreek in theorie nog kan achterhalen op de ranglijst van 2F.

Drechtstreek hoopt dat Papendrecht komende zaterdag minimaal een punt pakt tegen Brederodes. In dat geval zijn de blauwwitten veilig.